ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ-ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ

Πέμπτη

ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ. ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Posted by ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ/ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ On 5:56 μ.μ.


Ο Παύλος  Σαράκης   είναι Δικηγόρος / Ποινικολόγος. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εμβάθυνε τις γνώσεις του στο Ποινικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης. Ασκεί μαχόμενη δικηγορία και διευθύνει το ομώνυμο Δικηγορικό Γραφείο, που   δραστηριοποιείται    στους     περισσότερους τομείς Δικαίου και διακρίνεται για το επιστημονικό και επαγγελματικό κύρος του. Έχει συμμετάσχει ως συνήγορος υπεράσπισης σε πολύκροτες δίκες και υποθέσεις μείζονος ενδιαφέροντος.

Στην επαγγελματική του πορεία, τόλμησε να συγκρουστεί "μετωπικά" με τα κυκλώματα διαφθοράς στους μηχανισμούς εξουσίας. Αφοσιωμένος στο επαγγελματικό του καθήκον, διακρίνεται για τη μαχητικότητά του.  Με άποψη και αγώνες για τη θεσμοθέτηση της διαφάνειας, της αξιοκρατίας, των ατομικών δικαιωμάτων και των ελευθεριών.

Ενεργός πολίτης με θέση και άποψη. Ταγμένος στην προάσπιση του εθνικού συμφέροντος, της κοινωνικής Δικαιοσύνης,  των παραδοσιακών οικογενειακών αξιών.

Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων, μέλος της Ένωσης Ελλήνων Νομικών για το Ποινικό Δίκαιο και την Δικαιοσύνη. Διετέλεσε το 2004 Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα "Γηροκομείο Αθηνών". Ενεργό μέλος συλλόγων – σωματείων – επιμελητηρίων, που προάγουν αντίστοιχα τον αθλητισμό, την κοινωνική αλληλεγγύη, την επιχειρηματική δραστηριότητα . 

Είναι έγγαμος, πατέρας δύο παιδιών. Ομιλεί την Αγγλική και Ιταλική γλώσσα.

 
www.sarakis.gr