Δευτέρα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Posted by ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ On 3:27 μ.μ.Σαρωτικός ήταν χθες ο γνωστός ποινικολόγος  Παύλος Σαράκης  στην πολιτική εκδήλωση του συνδυασμού “Δημιουργική Διαδρομή” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ιατρό Στέλιο Δίβαρη.

Στη Γλυφάδα η προεκλογική μάχη έχει “φουντώσει” για τα καλά και ο Παύλος Σαράκης χθες δημιούργησε πονοκέφαλο στα επιτελεία των άλλων συνδυασμών, τόσο με την ξεσηκωτική ομιλία του όσο και με τον κόσμο που έδωσε βροντερό παρών και τον αποθέωσε.  Άλλωστε ο Σαράκης είναι από μόνος του ένα ολόκληρο ψηφοδέλτιο. Η δημοτικότητά του είναι δεδομένη.
omilia2
Να θυμίσουμε ότι οκτώ ψηφοδέλτια διεκδικούν την ψήφο των δημοτών. Ένα από αυτά είναι η “Δημιουργική Διαδρομή” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ιατρό Στέλιο Δίβαρη.
sarakis3
Μία νέα δημοτική παράταξη, ακομμάτιστη και αντισυστημική, που διεκδικεί την ψήφο των Γλυφαδιωτών για πρώτη φορά. Σ’ αυτό το ψηφοδέλτιο συμμετέχει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο γνωστός μαχητής ποινικολόγος .
omilia1
Σκληρή κριτική Σαράκη 
“Οι άλλοι έχουν μια παρουσία σε κάθε γωνιά της πόλης. Έχουν στήσει ομοιώματα παράγκας όχι για να μας θυμίζουν ότι είναι οι παράγκες της εξουσίας, αλλά για να προπαγανδίζουν την παράγκα τους. Με τι λεφτά όμως; Που τα βρήκαν τα λεφτά οι ανεπάγγελτοι;;; Που δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους; Ποιος τους τα έδωσε; Και αυτοί που τα δίνουν, τα δίνουν για το καλό όλων εμάς ή τα δίνουν για το καλό το δικό  τους;”  τόνισε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στην ομιλία του.
sarakis2
Η υποψηφιότητα Σαράκη “μαγνητίζει” τους ψηφοφόρους. Ξέρουν ότι η σταυροδότησή του “πονάει” το σύστημα της διεφθαρμένης εξουσίας. Είναι αυτός που “κοντράρεται” και ξέρει να κερδίζει δύσκολες μάχες.πηγή: www.makeleio.gr

 
www.sarakis.gr