Δευτέρα

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ "ΠΥΡΕΤΟΣ" ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Posted by ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ On 5:02 μ.μ.


   Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα (6/4/14) στην Άνω Γλυφάδα και στο θέατρο "Μελίνα Μερκούρη" η πολιτική εκδήλωση της ακομμάτιστης δημοτικής παράταξης "Δημιουργική Διαδρομή" του υποψηφίου δημάρχου Γλυφάδας κ. Στέλιου Δίβαρη.

   Η προσέλευση των πολιτών της Γλυφάδας ήταν εντυπωσιακή. Το κινηματοθέατρο "Μελίνα Μερκούρη" γέμισε ασφυκτικά, καθώς και ο εξωτερικός χώρος αυτού. Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 600 Γλυφαδιώτες προσήλθαν στην προεκλογική εκδήλωση της πρωτοεμφανιζόμενης στα δημοτικά δρώμενα δημοτικής παράταξης του ιατρού Στέλιου Δίβαρη. Γεγονός που υποδηλώνει την βούληση της τοπικής κοινωνίας να εκφραστεί με νέα πρόσωπα και να αποδοκιμάσει το τοπικό κομματικό-παραγοντικό κατεστημένο.
   Η επιτυχία της εκδήλωσης υπογραμμίζει ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο πλέον στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Γλυφάδας. Η υποψηφιότητα Δίβαρη με την πάροδο του χρόνου αποκτά δυναμική και διεκδικεί με αξιώσεις την  είσοδό της στο β’ γύρο των εκλογών.
   Την εκδήλωση χαιρέτησε ο γνωστός παρουσιαστής του EXTRA 3 κ. Αντώνης Μυλωνάκης. " Έσταξε μέλι" τόσο για τον προσωπικό του φίλο και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Παύλο Σαράκη, όσο και για τον υποψήφιο δήμαρχο Στέλιο Δίβαρη.
   Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο γνωστός ποινικολόγος Παύλος Σαράκης, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη μεστή του ομιλία, με το γνωστό του πάθος, απέδειξε ότι αποτελεί δυνατό "χαρτί" για το συνδυασμό του Δίβαρη αλλά και για τη Γλυφάδα. Είναι αλήθεια ότι οι Γλυφαδιώτες αγκαλιάζουν την υποψηφιότητά του και εκτιμούν τη σύμπραξή του στο πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο Δίβαρη.
   Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο επικεφαλής του συνδυασμού, ο ιατρός-χειρουργός Στέλιος Δίβαρης. Παρουσίασε τις θέσεις και το όραμά του για την πόλη. Υπερτόνισε την αναγκαιότητα η Γλυφάδα να αποκτήσει μία νέα δημοτική αρχή που θα την αναδείξει η τοπική κοινωνία, μακριά από κομματικές σκοπιμότητες. Μια δημοτική αρχή που θα διαθέτει ήθος, διαφάνεια και ποιότητα. Περιέγραψε επίσης τις επιδιώξεις της παράταξής του στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης.
   Η εκδήλωση εντυπωσίασε και για την άριστη οργάνωσή της.
   Δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:


 
www.sarakis.gr