Τρίτη

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ.

Posted by ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ On 9:10 μ.μ.


     Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 9ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που διεξήχθη το τριήμερο 28-29-30 Ιουνίου στο κλειστό του ΤΑΕ KWON DO του Παλαιού Φαλήρου.

     Μεταξύ των συνέδρων που έλαβαν μέρος στις εργασίες ήταν και ο γνωστός ποινικολόγος και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Β’ Αθηνών, Παύλος  Σαράκης.
     Διαπιστώσαμε ότι είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ, αφού πολλοί εξ’ αυτών έτρεχαν να συνομιλήσουν μαζί του αλλά και να φωτογραφηθούν.
     Ο Παύλος Σαράκης ήταν εγκάρδιος με τους συνέδρους αλλά απέφευγε διακριτικά να σχολιάσει τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.
     Με εξίσου διακριτικό τρόπο συγκέντρωνε ψήφους για τους πολιτικούς του φίλους που ήταν υποψήφιοι για την νέα Πολιτική Επιτροπή του κόμματος. Τον ρωτήσαμε με ποιο κριτήριο στηρίζει συγκεκριμένους υποψηφίους και λάβαμε λακωνικά την απάντησή του: « Πατριωτικά και Δεξιά. Τους άξιους αγωνιστές και όχι τους ουρανοκατέβατους ή τους διορισμένους ».

  
Δείτε φώτο:


[φώτο 1]  Θερμός εναγκαλισμός του Παύλου Σαράκη με τη συνάδελφό του & Τομεάρχη Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. Ελίζα Βόζεμπεργκ


[Φώτο 2]  Ο Παύλος Σαράκης με στελέχη της Ν.Δ.

[φώτο 3]  Στην κάλπη του Συνεδρίου
[φώτο 4]  Ψηφίζοντας «Πατριωτικά & Δεξιά» για την Π.Ε. της Ν.Δ.


                                                                  Αθήνα, 1-7-2013

 
www.sarakis.gr